Husrom og hjerterom

8_copy

Kanskje den største investeringen vi gjør i livet vårt, er investeringen i boligen. Det dreier seg om store tall og det er mye som skal stemme.

Å bygge hus er en stor prosess. Det er mange fag involvert og en haug med bestemmelser og avgjørelser for hva som er praktisk og ikke minst dekorativt, må tas.

Vi ønsker å hjelpe folk med å finne drømme boligen til en fornuftig pris. det finnes utallige løsninger. Kanskje et katalog hus passer for deg, eller kanskje noen små endringer kan gjøre susen for nettopp deg. Noen har en arkitekt tegnet bolig men trenger hjelp til å sette den opp…. mulighetene er utallige. Det går an å ta en uforpliktende prat, så kanskje vi kan hjelpe deg med å finne drømme boligen til nettopp deg 🙂

8_copy

9_copy

galleri025

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dersom du ønsker et samarbeid med en interiør konsulent i bygge prosessen, kan vi ordne det også. Vi samarbeider med Frk Fryd, som kan bistå deg i farge og material valg, lage løsninger, belysningsplan, eller tegne innredninger.

IMG_4608

IMG_2800

19_copy

13_copy

IMG_1549