Byggmesterfirma i tre generasjoner

Vår historie har gitt oss nødvendig erfaring.

Vi har tradisjoner for solid håndverk langt tilbake i tid. Det var Toralf Kåbuland som startet byggmester bedriften og drev fram til 1980 da sønnen Øyvind overtok.

 

Øyvind Kåbuland drev firmaet alene med en ansatt frem til 1999 da begynte sønnen hans Erik Kåbuland læretiden i bedriften. Erik Kåbuland ble med som eier i 2007 og er i dag daglig leder i selskapet.

 

Vi håper og tror vår solide erfaring kan være til hjelp når du skal realisere ditt prosjekt. Våre ansatte strekker seg langt for å løse de utfordringer du måtte ha når din drøm skal bli til virkelighet.

 

Vi har en solid økonomi og omsetter årlig for cirka 25 millioner kroner. I dag har vi 10 ansatte, og har også knyttet til oss ulike fagfolk som låner oss en hånd når det trengs ekstra mannskaper.

 

Vår spesialitet er nye boliger, men vi tar på oss alle typer oppdrag innen byggmesterfaget. Hos oss får du alt du trenger på ett sted, og vi står ofte som totalentreprenør ved ulike typer prosjekter. Gjennom godt samarbeid med andre lokale håndverkere kan vi levere deg en komplett pakke av håndverkertjenester.

 

 

Lyst til å jobbe med oss?

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men vi hører veldig gjerne fra deg dersom du tror at du kan bidra til å løfte oss mot enda nyere høyder.

Ta kontakt for en uformell prat.

Bildet viser daglig leder og tredje generasjon Kåbuland. Erik er mannen som leder mannskapet, enten det er på kontoret eller ute på byggeplassen.

For et av våre større byggeprosjekt har vi opprettet en egen nettside. Her kan du lese mer om tilgjengelige tomter, status for utbygging og laste ned alt av aktuelle dokumenter.

 

Hommelia i Vennesla er et nytt boligfelt med store solrike tomter i et meget barnevennlig område. Med kort vei til Kristiansand er dette et område velegnet for en både aktiv og trygg oppvekst.

 

Les mer på

www.hommelia.no

Vi er der for deg!

Du er velkommen til å ta direkte kontakt med oss både på telefon og e-post.

På Facebook kan du også følge oss. For et av våre nyeste prosjekter har vi opprettet en egen side.

Lenke til vår Facebookside for byggefeltet Hommelia: TRYKK HER.

©Copyright 2014 Byggmester Kåbuland