Husrom og hjerterom

8_copy

Den kanskje største investeringen vi gjør i livet vårt, er investeringen i bolig. Det dreier seg om store tall og det er mye som skal stemme.

Å bygge hus er en stor prosess. Det er mange faginvolvert og en haug med bestemmelser og avgjørelser for hva som er praktisk og ikke minst dekorativt, må tas.

Vi ønsker å hjelpe folk med å finne drømmeboligen til en fornuftig pris. Det finnes utallige løsninger. Kanskje et kataloghus passer for deg, eller kanskje noen små endringer kan gjøre susen. Noen har en arkitekttegnet bolig men trenger hjelp til å sette den opp, mulighetene er utallige. Det går an å ta en uforpliktende prat, så kanskje vi kan hjelpe deg med å finne drømmeboligen til nettopp deg og dine behov 🙂

8_copy

9_copy

galleri025

Dersom du ønsker et samarbeid med en interiørkonsulent i byggeprosessen, kan vi ordne det også. Vi samarbeider med Frk Fryd, som kan bistå deg i farge og materialvalg, lage løsninger, belysningsplan, eller tegne innredninger.

IMG_4608

IMG_2800

19_copy

13_copy